FOTO-RINGEN T-NABBEN

Vi är några fotoentusiaster i Timmernabben med omnejd, som gillar att dokumentera med bilder vad som händer i vår närhet och Mönsterås kommun. FOTO-RINGEN förfogar över en lokal i Korsvirkeshuset vid nerfarten till hamnen i Timmernabben.

Där finns en permanent fotoutställning öppen under sommaren samtidigt som Sjöhistoriska Rummet, beläget i samma hus, är öppet för visningar. Dessutom på Nabbedagen, som arrangeras årligen av Timmernabbens Samhällsförening, visar vi foton i vår utställningslokal och har tävlingar med priser.

I vårt program ingår också några fotoresor varje år till intressanta platser i vår omnejd. Sedan 2018 har FOTO-RINGEN producerat en väggalmanacka med bilder från Timmernabben och Mönsterås kommun. Den säljs bl.a. på julmarknaden vid Gabriel Keramik i december. Vi kommer från 2022 att visa bilder som alla kan ta del av på Timmernabbens Samhällsförenings hemsida. Under fliken FOTO-RINGEN finns det en mängd sköna bilder, inte bara från bygden utan också från andra fantastiska ögonblick vi varit med om.

Vid intresse av ovanstående och önskan om att deltaga i vår grupp tag kontakt med någon av oss.

Thomas Lorentzon tel. 073–0249069

Johan Myrberg tel. 073-0539515